Forum fanów Mangi i Anime
Tutaj zaprezentuje 'tabelkę' do której po prostu powstawiacie swoje dane. Jakby inaczej to powiedzieć... nie wiem czy kiedyś się wpisywaliście w tzw. 'Złote Myśli', ale to mniej więcej będzie polegało na tym samym
01. Skopuj Kod
02. Załóż nowy wątek (w temacie jego wpisz swój nick) i wklej kod
03. Po uzupełniaj i.. gotowe
[b]DANE PODSTAWOWE:[/b] [b]Imie:[/b] [b]Nick:[/b] [b]Wiek:[/b] [b]Miejscowość:[/b] [b]ULUBIONE:[/b] [b]Anime:[/b] [b]Bohater Anime:[/b] *[b]Dlaczego Ten:[/b] [b]Manga:[/b] [b]Bohater Mangi:[/b] *[b]Dlaczego Ten:[/b] [b]Jedzenie:[/b] [b]Przedmiot w Szkole:[/b] [b]Film:[/b] [b]Aktor:[/b] [b]Aktorka:[/b] [b]Styl Muzyczny:[/b] [b]Piosenka:[/b] [b]Piosenkarz/Piosenkarka/Zespół:[/b] [b]ZNIENAWIDZONE[/b] [b]Anime:[/b] [b]Bohater Anime:[/b] [b]Manga:[/b] [b]Bohater Mangi:[/b] [b]Jedzenie:[/b] [b]Przedmiot w Szkole:[/b] [b]Film:[/b] [b]Aktor:[/b] [b]Aktorka:[/b] [b]Styl Muzyczny:[/b] [b]Piosenka:[/b] [b]Piosenkarz/Piosenkarka/Zespół:[/b] [b]KONTAKT:[/b] [b]Gadu-Gadu:[/b] [b]AQQ:[/b] [b]Skype:[/b] [b]E-mail:[/b] [b]INNE:[/b] [b]Forum:[/b] [b]Profil na YouTube:[/b] [b]Profil na MySpace:[/b] [b]Profil na Nasza-Klasa.pl:[/b]
Tak będzie wyglądała tabelka: http://www.mangaianime.pun.pl/viewtopic.php?pid=3#p3 (jak ją już uzupełnisz oczywiście ;D)
Oczywiście, rzeczą oczywistą jest że nie musisz wypełniać wszystkich pól, ale nic by się nie stało gdybyś je wypełnił.
*Kontakt: Nie musisz wypełniać, jeżeli nie chcesz. Po prostu pozostaw puste
**Forum: Link do twojego forum, jeżeli takowe posiadasz
***Profil na YouTube: Jeżeli posiadasz konto na YouTube to podaj link do niego
****Profil na MySpace: Jeżeli posiadasz konto na MySpace to podaj link do niego
*****Jeżeli masz konto na Nasza-Klasa.pl podaj link do niego oczywiście chodzi mi o link do takiego konta na którym wcielacie się w jakiegoś bohatera Mangi/Anime, no chyba że chcecie podać link do waszego konta to nie mam nic przeciwko, no ale jak kto woli